طراحی سایت با جوملا

آموزش و نکته های طراحی و ساخت وب سایت با جوملا

درباره جوملا یک سیستم مدیریت محتوای رایگان و متن باز (CMS) برای انتشار محتوای وب سایت است. جوملا تا به حال جوایر متعددی را به دست آورده است. این CMS به شما امکان می دهد تا برنامه های قدرتمند آنلاین ایجاد کنید. جوملا یکی از محبوب ترین نرم افزارهای وب است.   یک سیستم مدیریت محتوا چیست؟ یک سیستم مدیریت محتوا، یک اپلیکیشن کاربردی است. مدیریت محتوا، به ایجاد،ویرایش ، بایگانی، همکاری، گزارش، توزیع محتوای وب سایت، و سایر اطلاعات اشاره دارد. جوملا ! در دنیای آنلاین جوملا در سراسر دنیا برای استفاده میلیون ها  وب سایت از تمام اشکال…
با همین چند اقدام بسیار ساده سایت جوملای خود را سئو کنید حالا که جوملا رو به عنوان سیستم مدیریت محتواتون انتخاب کردید، حتما براش یه قالب هم خریدید یا طراحی کردید و بعد هم با خلاقیت خودتون محتوای مناسبی آماده و بهش اضافه کردید. حالا سایتتون آماده است که به مشتریان متقاضی عرضه بشه و مشتریها هم اطلاعات کارتهای اعتباریشونو وارد کنند و پولها به حسابتون سرازیر بشن. اما یه مشکلی هست: اگه یه جوملا رو بدون تنظیمات و کارهای دیگه نصب کرده باشید و ساده باشه، حتما متوجه میشید که کسی نمیاد. چون اون همه مشتری که متقاضی…
اهمیت محتوای خوب خیلی زیاده و باید درست مدیریت بشه. اول باید روش بازاریابی محتوا رو پیاده کنید و بعد برای جای مطالبتون تصمیم بگیرید. برای اینکه راحتتر مطالب منتشر بشه، معمولا از سیستم مدیریت محتوا یا CMS استفاده می کنن. یکی از جنبه های مهم رونق کسب اینه که منظم و پیوسته مطلب بذارید تو سایت. رتبه و نرخ تبدیل باید هدفتونو از توسعه سایت، بهبود رتبه موتور جستجو و نرخ تبدیل قرار بدید. برای اینکه بتونید تو موتورهای جستجو رتبه خوبی بگیرید باید روش هایی بکار ببرید که بروزرسانی های محتوای سایتتون راحت و موثرتر بشه. همونطور که…
کامپوننت Community Builder comprofiler یا cb و یا Comprofiler کامپوننتی برای راه اندازی شبکه اجتماعی در جوملا می باشد. این کامپوننت امکانات فراوانی دارد و با پلاگین ها و کامپوننت های بسیاری در جوملا ارتباط برقرار می نماید. این کامپوننت دارای بخش فیلدهای کاربران می باشد که می توانید از طریق آن فیلدهای مورد نیاز کاربران را در زمان ثبت نام تغییر دهید. همچنین دارای بخش مدیریت لیست کاربران می باشد و می توانید لیست کاربران را مطابق با نیازهای خود تغییر دهید. همچنین این کامپوننت بخشی جهت مدیریت پروفایل کاربران دارد که می توانید بخش پروفایل کابران را تکمیل…
در صورتی که هنوز از نسخه 1.5 جوملا استفاده می نمایید هم اکنون زمان آن رسیده تا نسخه جوملای خود را به 2.5 و یا 3 ارتقاء دهید. عملیات ارتقاء جوملا 1.5 به 2.5 و 3 در حقیقت ارتقاء نیست و شما می بایست از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 و 3 مهاجرت نمایید. برای انجام این کار در ابتدا می بایست کامپوننت jUpgrade را که در فایل ضمیمه موجود است در سیستم مدیریت محتوای جوملا 1.5 خود نصب نمایید. پس از نصب فراموش نشود در کنترل پانل جوملا به بخش پلاگین های جوملا 1.5 خود Extensions >> plugin manager…
در این مقاله قصد دارم به شما نحوه اضافه نمودن فایل ضمیمه به فرم تماس با ما جوملا را آموزش دهم که در این مقاله فایل های پایه ای جوملا مورد تغییر قرار می گیرند و بنابراین بهتر است از فایل های اصلی خود فایل پشتیبان تهیه نمایید. دو فایلی که در این عملیات مورد تغییر قرار می گیرند در دو آدرس زیر هستند:  /components/com_contact/views/contact/tmpl/default_form.php /components/com_contact/controllers/contact.php  
جوملا یکی از قویترین سیستم های مدیریت محتوا می باشد که پس از وردپرس بیشترین میزان استفاده را در بین سیستم های مدیریت محتوا دارد و با توجه به انعطاف آن از محبوب ترین ها در بین برنامه نویسان وب سایت می باشد. از هر سیستم مدیریت محتوایی که استفاده می نمایید می بایست روش درست استفاده از آن را بدانید تا از وب سایت خود بهترین نتیجه را بگیرید. برای آنکه وب سایت جوملای شما از نظر سئو مشکلی نداشته باشد و وب سایت جوملایی شما برای موتورهای جستجو بهینه سازی شده باشد می توانید این مقاله را مطالعه…
کامپوننت های بسیاری برای ایجاد بانک اطلاعات در جوملا وجود دارند که هر یک از آنها امکانات خاصی دارند و در این مقاله چند مورد مهم از این کامپوننت ها را برای شما بررسی می نمایم. البته با استفاده از پایه جوملا و بخش مقالات آن نیز می توانید بانک های اطلاعاتی ساده نظیر یانک مقالات ایجاد نمایی. این مقاله به شما کامپوننت های متداول و مرسوم را برای ایجاد یانک های داده پیشرفته تر معرفی می نماید. K2 یکی از مهترین کامپوننت های ایجاد ساخت بانک داده در جوملا می باشد که دارای سیستم فیلدهای پیشرفته مربوط به هر…
در برنامه نویسی جوملا مواقع بسیاری داشتن آدرس پایه جوملا و آدرس فعلی که در آن هستیم مورد نیاز می باشد که روش های بسیاری برای بدست آوردن این دو وجود دارد. در بخش زیر دو تابع اصلی را برای گرفتن این دو مقدار برای شما بیان می نمایم: کد گرفتن آدرس پایه جوملا برای آنکه آدرس پایه جوملا را بدست بیاوریم می توانیم مطابق با مطلب آموزشی جوملا در این آدرس https://docs.joomla.org/JURI/base عمل نماییم: echo 'Joomla base URI is ' . JURI::base() . "\n"; echo 'Joomla base URI (path only) is ' . JURI::base( true ) . "\n"; که…
دارکوب در کنار خدمات طراحی و پشتیبانی سایت های جوملا اقدام به پیاده سازی اکستنشن های جوملا می نمایید که برخی از این اکستشن ها در سایت رسمی اکستنشن های جوملا تاییده شده و قابل استفاده می باشد. در این مقاله به معرفی اکستنشن جوملا ی پیاده سازی شده توسط دارکوب می پردازیم. صفحه رسمی اکستنشن های دارکوب در سایت جوملا در این آدرس می باشد. در این صفحه لیست کامل اکستنشن های برنامه نویسی شده دارکوب که توسط جوملا تایید شده وجود دارد. البته دارکوب تا کنون امکانات و ابزارهای بسیاری برای جوملا پیاده سازی نموده است که ممکن…
صفحه 1 از 4
طراحی سایت دارکوب | هاست دارکوب | دارکوب نام و علامت تجاری ثبت شده این مجموعه می باشد.
دارای مجوز از (سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران) ، (رتبه 4 شورای عالی انفورماتیک کشور) ، (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
آموزشگاه طراحی سایت و سئو با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور افتتاح شد
دارکوب به عنوان شرکت خلاق توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزیده شد